1890年-2020年

Huancement Repair Tool Kit Kit JF-8147 14 in 1 Metal Plastic iPhone Dedicated Disassemble Repair Tool Kit

Huancement Repair Tool Kit Kit JF-8147 14 in 1 Metal + Plastic iPhone Dedicated Disassemble Repair Tool Kit: Computers & Accessories. Buy Huancement Repair Tool Kit Kit JF-8147 14 in 1 Metal + Plastic iPhone Dedicated Disassemble Repair Tool Kit: Repair Kits - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. All tools designed and manufactured using the highest quality materials and methods. 。 The highest quality most comprehensive CNC machined bit set. 。 Developed over 1 years using the data from thousands of repair manuals to have all the right tools. 。 Completely re-engineered to provide all the tools that you need, and none that you don't. 。 JF-8147 14 in 1 Metal + Plastic iPhone Dedicated Disassemble Repair Tool Kit 。 Repair Tool Kit。1. Professional and practical, compact and portable.。2. Easy and convenient to carry and use.。3. Professional repair tools aim to giving assistance during devices repairing.。4. Adopt high quality metal + plastic materials, durable.。5. High effective and reliable to use. 。 。 。