1890年-2020年

Professional Cell Phone Accessory Kits JM-T7-15 Professional Durable Anti-Static Curved Tip Tweezers: Computers & Accessories. Buy Professional Cell Phone Accessory Kits JM-T7-15 Professional Durable Anti-Static Curved Tip Tweezers: Repair Kits - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High-end and portable repair tools,which are not easy to break and are durable. 。 It is made of steel, high hardness and anti-static 。 High temperature resistant 。 Suitable for digital products 。 1. It is made of steel, high hardness and anti-static。2. High temperature resistant。3. Suitable for digital products。 。 。 。