1890年-2020年

Repair-Kits 28 in 1 Profession Multi-Purpose Repair Tool Set for Mobile Phone/Laptop Computer: Computers & Accessories. Buy Repair-Kits 28 in 1 Profession Multi-Purpose Repair Tool Set for Mobile Phone/Laptop Computer: Repair Kits - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Brand new and high quality. 。 Please check model detail before ordering. 。 Brand new and high quality.。Please check model detail before ordering.。Features。1. Made of high quality material and unique human body mechanics design。2. This set of tool kit bag adopts the oxford cloth fabrics, fine workmanship。3. 28pcs tool kit can used for most mobile phone, PC, laptop, digital products, glasses repairing.。4. They are the preferred professional maintenance and DIY enthusiasts。Sets Including。1. 10 x Screwdrivers (3* Cross screwdrivers, 3* Torx screwdrivers, 3* star screwdrivers, 1* Slotted screwdrivers)。2. 10 x Plastic Spudgers。3. 2 x Triangle Disassembly Repairing Tools。4. 1 x Suction cup。5. 1 x Ruler。6. 1 x Prying opener。7. 2 x Plastic LCD screen removal tools。8. 1 x Plastic Square。Material : Stainless steel , Plastic。Bit Length : 30mm。 。 。 。

Repair-Kits 28 in 1 Profession Multi-Purpose Repair Tool Set for Mobile Phone//Laptop Computer