1890年-2020年

eReaders 2-Pack, White Tablets and More United States to South Korea Travel Power Adapter to Connect North American Electrical Plugs to Korean outlets For Cell Phones

United States to South Korea Travel Power Adapter to Connect North American Electrical Plugs to Korean outlets For Cell Phones, Tablets, eReaders, and More (2-Pack, White): Electronics. Buy United States to South Korea Travel Power Adapter to Connect North American Electrical Plugs to Korean outlets For Cell Phones, Tablets, eReaders, and More (2-Pack, White): Power Converters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. TRAVEL FROM NORTH AMERICA TO SOUTH KOREA EASIER with a TWO-PACK of quality plug adapters. Designed specifically to be an electrical outlet adapter for South Korea, you can charge and use your favorite devices during your trip! 。 SUPERIOR CONSTRUCTION with reinforced prongs, sturdy fireproof ABS plastic, and copper components rated to 6 amps; don’t gamble with inferior and dangerous lookalikes 。 COMPACT AND LIGHTWEIGHT, simple to use with no easily-broken moving parts or unnecessary pieces you don’t need 。 USE WITH ALL YOUR PORTABLE ELECTRONIC DEVICES including Apple iPhones and iPads, Samsung smartphones and tablets, Kindle e-Book Readers, and nearly all modern dual-voltage electronic devices. Do not use with irons, hair dryers, lamps, or appliances 。 LIFETIME WARRANTY: Guaranteed to work in all modern KOREAN outlets or your money back! Travel smarter with power adapters for South Korea. 。