1890年-2020年

Omnihil 15 Feet AC Power Cord Compatible with Oppo UDP-203 Ultra HD Blu-ray Disc Player: Electronics. High Quality AC Power Cord 。 OVP, OCP, SCP Protection (OVP: Over Voltage output Protection. OCP: Over Current output Protection. SCP: Short Circuit output Protection) 。 FREE RETURN SHIPPING / 5 YEAR FREE REPLACEMENT WARRANTY 。 High Quality 5 Foot Long AC Power Cord / High Quality PSU/Transformer / All products are tested to exceed/meet standard specification / OVP, OCP, SCP Protection (OVP: Over Voltage output Protection. OCP: Over Current output Protection. SCP: Short Circuit output Protection) / FREE SHIPPING BOTH WAYS / YEAR FREE REPLACEMENT WARRANTY 。 。 。