1890年-2020年

Optimum Orbis 12 Ft 12 Feet 2 Prong Polarized Power Cord for Husqvarna Viking Sewing Machine Quilt Designer: Electronics. Buy Optimum Orbis 12 Ft 12 Feet 2 Prong Polarized Power Cord for Husqvarna Viking Sewing Machine Quilt Designer: Power Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. COMPATIBLE: designed to work with laptops, DVD players DVD, VCR's and Boom Boxes and other audio/video equipment that uses a 2-slot polarized power cord. 。 Optimum Orbis dc adapters are CE, FCC, RoHS certified for safety. 。 CONNECTOR: 2-Slot Polarized (IEC320C7) and 2-Prong Male (NEMA 1-15P) 。 Warranty info: Order your replacement ac adapter backed by our 30 day money back guarantee, 12 months warranty; 24/7 email support, free exchange. 。 Package includes: 1 Ac Cord 。