1890年-2020年

Broadband QIX Crystal Network Straight Through Head-line Connector Terminal Female to Female Three Head RJ45 Interface Extension Device Color : Black Black Internet

Broadband QIX Crystal Network Straight Through Head-line Connector Terminal Female to Female Three Head RJ45 Interface Extension Device(Black) Internet (Color : Black): Computers & Accessories. Buy Broadband QIX Crystal Network Straight Through Head-line Connector Terminal Female to Female Three Head RJ45 Interface Extension Device(Black) Internet (Color : Black): Cat 7 Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Carefully constructed and tested to keep near-end crosstalk (NEXT) within acceptable limits. 。 Build using quality components. 。 Durable, minimizing stress at plug terminations. 。 Enjoy ultra-fast Ethernet speeds whether you are at home or in the office. 。 Crystal Network Straight Through Head-line Connector Terminal Female to Female Three Head RJ45 Interface Extension Device(Black) 。 SuperSpeed Ethernet Cable.。1. When you think of the shortcomings of the current use of cable length, with 3 lines of this section is inserted into a series of adapter, cable, can play the role of extension cable.。2. PVC injection molding, quality is more stable.。3. Plug and play, high-speed transmission.。4. Extension device for butt joint of network butt connector RJ45 butt pair mother network. 。 。 。