1890年-2020年

Snagless Unshielded Ethernet Network Patch Cable RepSupplements 22816 Cat6 Cable TAA Com

RepSupplements 22816 Cat6 Cable - Snagless Unshielded Ethernet Network Patch Cable, TAA Com: Computers & Accessories. RepSupplements 22816 Cat6 Cable - Snagless Unshielded Ethernet Network Patch Cable, TAA Com: Computers & Accessories. 22816 Cat6 Cable - Snagless Unshielded Ethernet Network Patch Cable, TAA Com Details Cat 6 Connector A RJ45 Male Connector B RJ45 Male Length 25 ft. Color Grey Features Features Conductor: 4-pair (UTP) 24 AWG stranded copper Connector: 50 micron gold-plated RJ45 Jacket: PVC Certification: Category 6 TIA/EIA- 568-B-2.1, draft 9 Weight: 0.64 lbs. 100% manufactured and tested within the United States, this cable meets the stringent requirements for anyone who needs to procure products exclusively manufactured in the USA. For voice / data / video distribution, this cable will handle bandwidth-intensive applications up to 550 MHz. Meets all EIA / TIA Cat6 TIA / EIA-568-B-2.1, draft 9 standards, and drastically reduces both impedance and structural return loss (SRL) when compared to standard 100 MHz wire. Constructed from high-quality cable and a shortened body plug, this design minimizes Near-End Crosstalk (NEXT) levels. The molded, snag-free boot prevents unwanted cable snags during installation and provides extra strain relief. Snagless design for network adapters, hubs, switches, routers, DSL / cable modems, patch panels and other high performance networking applications. 。 。 。