1890年-2020年

ACL 35 Feet RJ45 Snagless/Molded Boot White Cat6a Ethernet Lan Cable 3 Pack

ACL 35 Feet RJ45 Snagless/Molded Boot White Cat6a Ethernet Lan Cable, 3 Pack: Computers & Accessories. Buy ACL 35 Feet RJ45 Snagless/Molded Boot White Cat6a Ethernet Lan Cable, 3 Pack: Cat 6 Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This robust spec will afford you the extra headroom across your network 。 Includes a spline and ribbing to help ensure separation between the pairs which limits cross talk 。 Pure copper conductors provide the best signal possible 。 Features gold connectors to prevent corrosion thus ensuring a longer cable life 。 Ideal for Power over Ethernet (PoE) and Voice Over Internet Protocol (VoIP) applications where data loss is audibly and visually seen and heard 。 The Cat6a Moleded Boot Snagless Network Patch Cable offers universal connectivity to computers and network components, such as routers, switch boxes, network printers, network attached storage (NAS) devices, VoIP phones, and PoE devices. This particular cable is a UTP (Unshielded Twisted Pair) patch cable with molded boots (snagless installation) and extra protection for the RJ45 connector and clip. Cat6a cable includes a spline to help ensure separation between the pairs which limits cross talk. The connectors are wired to the T568B standard. Cat6a patch cables are stranded to improve flexibility. Pure copper conductors provide the best signal possible. The RJ45 plug features gold connectors to prevent corrosion thus ensuring a longer cable life. Our Cat6a Ethernet patch cables exceed the EIA/TIA-568-C standard. Specifications: Cable Type:Cat6a 4-Pair UTP Outside Diameter: 5.8 ± 0.3 mm (0.23 ± 0.01 inch) Connector Type: RJ45 Conductor Material: 100% Bare Copper Contact Plating: 50 Micron Gold Plated Cable Performance:Up to 550 Mhz (Cat6a) UL Listed, TIA/EIA 568-C.2 Verified, RoHS Compliant Power over Ethernet (PoE) and Voice over IP (VoIP) Compliant 。 。 。 。

ACL 35 Feet RJ45 Snagless//Molded Boot White Cat6a Ethernet Lan Cable 3 Pack