1890年-2020年

20-Pack - 1 Feet 26AWG Network Cable with Gold Plated RJ45 Molded/Booted Connector 350MHz Gray w/Green End GOWOS Cat5e Shielded Crossover Ethernet Cable 1Gigabit/Sec High Speed Patch Cable

GOWOS Cat5e Shielded Crossover Ethernet Cable (20-Pack - 1 Feet) Gray w/Green End - 26AWG Network Cable with Gold Plated RJ45 Molded/Booted Connector - 1Gigabit/Sec High Speed Patch Cable - 350MHz: Computers & Accessories. Buy GOWOS Cat5e Shielded Crossover Ethernet Cable (20-Pack - 1 Feet) Gray w/Green End - 26AWG Network Cable with Gold Plated RJ45 Molded/Booted Connector - 1Gigabit/Sec High Speed Patch Cable - 350MHz: Cat 5e Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. HIGH PERFORMANCE- Faster than Cat5 cables, these high performance ethernet cords provide a bandwidth of up to 350 MHz. Perfect for facilitating high speed data transfers for server applications, cloud storage, video chatting or surveillance, online HD video streaming and more. 。 PREMIUM COPPER - Crafted from 100% stranded bare copper wire with gold plated RJ45 plugs, these cat 5e shielded crossover ethernet patch cables feature a durable design at an affordable price. Molded and booted with clear strain relief boots, our snagless Cat 5e shielded ethernet cable combines 26 AWG with a 4 Foil twisted pair (FTP). 。 SUPERIOR CONSTRUCTION - Our CM grade network cable cat5e shielded crossover cords feature a PVC jacket and a 5.6 ± 0.52 mm outer diameter. Designed to optimize space and improve equipment ventilation, each of the twisted pairs are separated by PE cross insulation and a RJ45 connector with gold-plated contacts. 。 MAXIMUM COMPATIBILITY - Use the Cat5e shielded crossover patch cable to universally connect devices on a local area network (LAN) including laptops, PCs and Macs, computer servers, printers, modems, routers, switch boxes, network media players, NAS, VoIP phones, PoE devices and more. 。 Cat5e Gray w/Green End, 1 FT cat5e crossover booted cable, booted cable internet, pack, case, bulk, cat 5 crossover, cat 5e booted, cat 5 utp crossover booted cable, cat5e utp, cat5e crossover ethernet cable, cat5 network cable 。 1Ft Cat.5E Shielded Crossover Cable Gray Wire/Green Boot 。 。 。

20-Pack - 1 Feet 26AWG Network Cable with Gold Plated RJ45 Molded//Booted Connector 350MHz Gray w//Green End GOWOS Cat5e Shielded Crossover Ethernet Cable 1Gigabit//Sec High Speed Patch Cable