1890年-2020年

Gold Plated Monoprice Premier Series 1/4 Inch Male to Male Audio Cable Cord TS 25 Feet- Black 16AWG

Monoprice Premier Series 1/4 Inch (TS) Male to Male Audio Cable Cord - 25 Feet- Black 16AWG (Gold Plated): Electronics. Buy with Confidence: With Monoprice's Lifetime Warranty on all Cables, you can rest assured we stand behind our products and our customers. 。 This cable features TRS/Stereo plugs on each end. It uses 16 AWG stranded, pure copper conductors and employs copper braid shielding with 97.5% coverage. 。 The plugs are gold plated to provide smooth, corrosion-free connections as well as maximum electrical conductivity. 。 With two separate conductors and the common shield ground, this cable can be used as an unbalanced stereo patch cable or as a balanced mono patch cable. 。 Quality at a Fair Price: Monoprice's rugged design and rigid quality control standards deliver high quality products at fair prices. 。 proudly presents its Premier Series TS Male to Male Audio Cables. These high quality cables provide a 97. 5% shielded balanced connection for high fidelity distortion-free play. Gold plated connections ensure corrosion resistance and positive contact. Robust connector housings and molded strain relief boots ensure long life. Made with 16AWG stranded pure copper wires. 。 。 。

Gold Plated Monoprice Premier Series 1//4 Inch Male to Male Audio Cable Cord TS 25 Feet- Black 16AWG