1890年-2020年

Cat5e Punch Down Keystone Jack Orange Color Vastercable 2 Pcs with 2 Port Rj 45 Keystone Wall Plate White Color

Vastercable, 2 Pcs, Cat5e Punch Down Keystone Jack Orange Color, with 2 Port Rj 45 Keystone Wall Plate, White Color: Computers & Accessories. Buy Vastercable, 2 Pcs, Cat5e Punch Down Keystone Jack Orange Color, with 2 Port Rj 45 Keystone Wall Plate, White Color: Cat 5e Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Cat5e Punch Down Keystone Jack 。 RJ 45 Keystone Wall Plate 。 110 type punch down connectors 568A and B compliant Color coded wiring diagram next to wire clips Standard keystone face size (14.5 x 16.0 MM) Can be used with keystone wall plates, patch panels, or surface mount boxes Easy to read "CAT.5e" label on keystone face UL listed 。 。 。