1890年-2020年

40Ft Cat.5E Molded Snagless Patch Cable Purple: Computers & Accessories. Buy 40Ft Cat.5E Molded Snagless Patch Cable Purple: Cat 5e Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Designed For: Network Adapters, Hubs, Switches, Routers, DSL/Cable Modems, Patch Panels and other Computer Networking applications 。 Certification: TIA/EIA 。 T-568B standard wiring 。 UTP (Unshielded Twist Pair) 。 CM type PVC Jacket 。 40Ft Cat.5E Molded Snagless Patch Cable Purple. Distributed by 。 。 。