1890年-2020年

Seismic Audio 3 Foot XLR Dual Male Patch Cable-2-XLRM to 2-RCA Audio Cord SAXFRM-2X3

Seismic Audio 3 Foot XLR Dual Male Patch Cable-2-XLRM to 2-RCA Audio Cord (SAXFRM-2X3): Electronics. Buy Seismic Audio 3 Foot XLR Dual Male Patch Cable-2-XLRM to 2-RCA Audio Cord (SAXFRM-2X3): RCA Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Model #: SAXFRM-2X3 。 Contents: 3 Foot Dual XLR Male to Dual RCA Male Patch Cable 。 Application: Connecting Professional and Home Audio Equipment 。 Connectors: 2 XLR Male Connectors on one end, 2 RCA Male Connectors on the other end 。 Features: Heavy Duty strain relief, Connectors are color coded: Red and Black 。 3 Foot Dual XLR Male to Dual RCA Male Patch Cable - Model #: SAXFRM-2X3, Contents: 3 Foot Dual XLR Male to Dual RCA Male Patch Cable, Application: Connecting Professional and Home Audio Equipment, Connectors: 2 XLR Male Connectors on one end, 2 RCA Male Connectors on the other end, Features: Heavy Duty strain relief, Connectors are color coded: Red and Black, Covering: Flexible Rubber Jacket, Length: 3 Feet each, Condition: New, Weight: 0.29 lbs. each, Warranty: One year warranty. This 3 foot 2-XLRM to 2-RCA Male cable is great for a variety of audio applications. Connect line outputs from s, microphones, to recorders and amplifiers...Anywhere you need to adapt from a male XLR to RCA connection. This link cable produces without unwanted noise. This is an unbalanced cable. With your purchase you will receive one dual XLR to dual RCA patch cable. So, put it in your cart and get ready for years of crystal clear sound! 。 。 。