1890年-2020年

CAT6E LAN Network Cable Color : Color2 Length 5m Durable

CAT6E LAN Network Cable, Length: 5m Durable (Color : Color2): Computers & Accessories. Buy CAT6E LAN Network Cable, Length: 5m Durable (Color : Color2): Cat 5e Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High quality Cat 6E cable 。 This cable connects all the hardware destinations on a Local Area Network 。 Ideal for use with 10 Base-T, 100 Base-T and 1000 Base-T networks. 。 Designed For: Network Adapters, Hubs, Switches, Routers, DSL/Cable Modems, Patch Panels and other Computer Networking applications. 。 Connector: RJ-45 Male. Cable Length: 5m 。 1) High quality Cat 6E cable。2) This cable connects all the hardware destinations on a Local Area Network。3) Ideal for use with 10 Base-T, 100 Base-T and 1000 Base-T networks. 。4) Designed For: Network Adapters, Hubs, Switches, Routers, DSL/Cable Modems, Patch Panels and other Computer Networking applications.。5) Connector: RJ-45 Male。6) Cable Length: 5m。 。 。 。