1890年-2020年

YOC-RJ45 Connector Network Cable CAT5 Crimp Ends Plug x 100 Fasmodel

Fasmodel - YOC-RJ45 Connector Network Cable CAT5 Crimp Ends Plug x 100: Computers & Accessories. Buy Fasmodel - YOC-RJ45 Connector Network Cable CAT5 Crimp Ends Plug x 100: Cat 5 Cables - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Brand new and High quality. 。 Office products and Office accessories tools include: Computer Components, Laptop Accessories, Networking, Office Electronics, Computer Peripherals, External Storage & Memory Cards, Computer Cables & Connectors. 。 Excellent quality, fast delivery, simple after-sales. We make every effort to provide customers with satisfactory service. 。 90% conventional orders will be delivered within 15-25 days. 。 Clients please note, products are only offered by the brand: Fasmodel. All the other sellers are not reliable. 。 。Used on the end of CAT5 Network cablesHigh Quality Category 5eMake new cables or replace faulty network cable connections100 PackFor Networking or ADSL These CAT5 cable conectors are used on the ends of network cables to plug into an ethernet port on a pc, router or othet network device to form a network connection. This pack of 100 connectors can be used to replace any faulty cable connections your have, or to create a network cable connection for a lead you have wired yourself. 。 。 。