1890年-2020年

SYNL Full-Duplex Bluetooth Motorcycle Walkie-Talkie Automatic Answering Phone 500M Intercom Suitable for All Full Face Open Face Helmet Black,2pack: Electronics. Professional craftsmanship: Motorcycle Bluetooth walkie-talkie V2-500 is designed for helmets,Simply connect the Bluetooth walkie-talkie to the helmet and only match all full-face open helmets,It can't be used in half helmets. 。 Auto answer: You can automatically answer your mobile phone, listen to stereo music wirelessly via Bluetooth, and have a walkie-talkie Full-duplex conversation with other users (intercom distance 500M) 。 Safe riding: Easy-to-operate and intuitive button operation makes the motorcycle Buetooht headphones the perfect companion for motorcycle riders, keeping the rider safe while riding. 。 Clear sound quality: The unique digital signal processor (DSP) wind noise cancellation technology ensures an almost undisturbed walkie-talkie when riding at 120km / h. 。 Wide range of uses: very suitable for referees, rock climbing, cycling, camping, port scheduling, etc. 。 Parameter。Bluetooth version: 3.0。Chip: CSR BC5。Battery capacity: 550。Battery type: polymer。Charge and discharge times: 500。Working voltage: 3.3V-4.2V。Call time: 7 hours。Standby time: 150H。Charging time: 2.5H。Radio frequency band: none。RDS: None。Speaker power: 0.25W。waterproof level:。With or without TTS: None。With or without automatic volume adjustment: none。Operating temperature range: -10 ° C to +45 ° C (minimum and maximum operating temperature)。Up to 120Km working speed。Up to 7 hours talking time。Safe auto-receiving cell phone calls。Advanced A2DP & EDR Bluetooth profile。Stereo music/audio function (transmits from A2DP enabled cellphone/MP3/GPS)。Wind noise DSP cancellation。Water-resistance, all weather, 。Product size: 7.5*3.6*2.3CM。Product weight: 0.047KG。Package:。1* intercom。1*headset。1*charging cable。1*user manual。1*helmet clip。1*simple screwdriver 。 。 。