1890年-2020年

Shentesel Car Trailer RV LCD Digital Display Electric Circuit Voltage Tester Pen 3-24V: Electronics. Easy and reliable to operate. With needle-sharp stainless steel probe allowing for easy piercing. 。 Suitable for cars, boats, trailers, vans, RV's, motorcycles, airplanes and snowmobiles. 。 Clear LCD display and white backlight, convenient for accurate voltage readouts at night. 。 Transparent shell, strong toughness, not easy to break, can work in both high and low temperature environment. 。 Features: Portable, Durable, Easy to Use, Digital Display, Length: 19cm/7.48" (Approx.) 。 Item Name: Electric Circuit Tester。 Material: ABS。 Testing Range: 3 - 24V。 Features: Portable, Durable, Easy to Use, Digital Display。 Length: 19cm/7.48" (Approx.)。 Notes:。 Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.。 Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.。 Package Includes:。 1 x Electric Circuit Tester。 。 。 。