1890年-2020年

Grey, Beige, Black Universal Replacement Headrest Preloaded w/DVD Player & 9 LCD Forward/Backwards Tilting Headrest 3 Changeable Color Skins Included

Universal Replacement Headrest Preloaded w/DVD Player & 9' LCD Forward/Backwards Tilting Headrest 3 Changeable Color Skins Included (Grey, Beige, Black): Electronics. Universal Replacement Headrest Preloaded w/DVD Player & 9" LCD Forward/Backwards Tilting Headrest 3 Changeable Color Skins Included (Grey, Beige, Black): Electronics. Forward/Backward Tilting Headrest 。 2 Changeable Color Skins - Grey, Beige & Black 。 Playback from DVDR/RW of 720p MP4 & DivX 。 Playback from USB of 720p MP4 & DivX 。 FM Stereo Transmitter for OEM Integration 。 RCA A/V Input/Output for Auxiliary Source or Opposite Headrest 。 Hardwired Headphone Output 。 This universal replacement headrest comes with a 9” LCD screen. As an added bonus, these headrests come with 3 changeable color skins (gray, beige and black) and a dual channel wireless IT transmitter. Easy to install and fits in most vehicles. 。 。 。

Grey, Beige, Black Universal Replacement Headrest Preloaded w//DVD Player /& 9 LCD Forward//Backwards Tilting Headrest 3 Changeable Color Skins Included