1890年-2020年

uxcell Car Vehicle Sun Visor Sunglasses Eyeglasses Glasses Card Ticket Holder Clip Red 2Pcs: Automotive. Buy uxcell Car Vehicle Sun Visor Sunglasses Eyeglasses Glasses Card Ticket Holder Clip Red 2Pcs: Keyless Entry Systems - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Product Name: Car Sunglasses Clip 。 Material: Plastic 。 Package Content: 2 x Car Sunglasses Clip 。 Dimension: 6.6 x 1.7 x 3.5cm/ 2.6 x 0.7 x 1.4 inches(L*W*T) 。 Color: Red 。 This car sun glasses clip use very convenient and install very simple, You can install it on the car sun visor. Adjusts to hold any eyeglasses securely. Compact design, It is very thin, space-saving, one of the essential equipment for your car. This car Product not only can clip sun glasses, but also can clip business card, Ticket and other small paper, etc. Quickly access and organize. Protect your glasses that it can avoid scratching your glasses lens. Securely attaches to the sun visor, do not obstruct drivers view. Install the clip to the car sun visor and easy to pick up the sunglasses or other small item when you are driving. Keep inside your car looking great neatly. Very suitable to putting it in your car when you go out. Note: eyeglasses are not included here. Package includes: 2 x car sunglasses clip 。 。 。