1890年-2020年

Mobile Mountable Audio Streaming-Set of 2 Pyle PLMCA51BT Bluetooth Weatherproof Speaker & Amplifier System Water Resistant

Pyle PLMCA51BT Bluetooth Weatherproof Speaker & Amplifier System, Water Resistant, Mobile Mountable Audio Streaming-Set of 2: Electronics. Buy Pyle PLMCA51BT Bluetooth Weatherproof Speaker & Amplifier System, Water Resistant, Mobile Mountable Audio Streaming-Set of 2: Component Speakers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dual 3" Chrome Plated Bullet Style Handlebar Mountable Speakers 2 Channel Mini Amplifier 。 Bluetooth Wireless Music Streaming Works with All of Your Favorite Bluetooth Devices 。 (iPhone, Androids, Smartphones, iPad, Tablets, etc.) Full Range Stereo Sound Reproduction 。 Aux (3.5mm) Input Connector Jack Includes All Necessary Cables, Wiring & Mounting Hardware 。 Perfect for Motorcycle, ATV/UTV, Golf Cart, Scooters, Vespas, Marine Vehicles, etc. 1400 Watt 。 The Cycle Series Bluetooth Speaker Systems will add weatherproof and wireless music streaming ability to your next ride! The system includes a pair of 3.0" chrome plated bullet styled speakers, mini 2 channel amplifier, Bluetooth control console along with all the necessary bracket, hardware and wiring for typical installations. Built in Bluetooth wireless audio streaming allows you to instantly connect and stream music from your favorite devices (like an iPhone, Android, Smartphone, Tablet, etc.). Universal handlebar / frame mounting brackets attach to convenient locations and it's perfect for your motorcycle, ATV/UTV, golf cart, scooter or marine vehicle. Use the Aux (3.5mm) input connector to connect additional external devices for more music streaming versatility. Marine grade weather resistant construction allows you to ride with the vibe rain or shine! Hit the road with the PLMCA51BT Cycle Series Bluetooth Speaker System! 。 。 。

Mobile Mountable Audio Streaming-Set of 2 Pyle PLMCA51BT Bluetooth Weatherproof Speaker /& Amplifier System Water Resistant