1890年-2020年

Kicker Jeep Wrangler Speaker Upgrade Kit 2 Speakers

Kicker Jeep Wrangler Speaker Upgrade Kit - 2 Speakers: Electronics. Buy Kicker Jeep Wrangler Speaker Upgrade Kit - 2 Speakers: Coaxial Speakers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 6.5" Door Speaker 。 150 Watt Max 。 Now available for all 2007-20 Jeep Wrangler 2 door, or 4 door owners is this Mopar/ dash or sound bar speaker upgrade. This ONE package contains a pair of left and right speakers, and can be used for either the front, or rear. Want to upgrade both the front and rear you ask? No problem, simply change the quanity to TWO upon purchase. Replace those dime store originals with a quality pair of KICKERS! MOPAR # 77KICK 。 。 。