1890年-2020年

LFJNET 1DIN12V Bluetooth Stereo Auto Radio Car Radio in-Dash FM Aux Input Receiver SD USB MP3 MMC WMA Car Audio Player: Electronics. Built in Bluetooth function. 。 Supports advanced audio distribution profile.Off time display function . 。 Electronic control volume treble, bass, balance and fader. 。 Effortlessly stream music, news, podcasts or audible books from your favorite apps, listen to your preferred radio stations. 。 High quality and reliability with hassle-free parts and labor with excellent. 。 Description:。 Product Name: Vehicle Bluetooth MP3 player。 Material: hardware, plastic, electronic。 Model: 8013。 Voltage: 12V。 Type: Car MP3。 Software solution: Jerry。 Screen model: LED digital tube。 Panel size: 188 * 58mm。 Panel lights: Blue。 Color box size: 240 * 78 * 172mm。 Host depth: 93mm。 Single machine: 376g。 Mobile Internet; none。 GPS navigation: None。 Radio band: FM。 Radio chip: chip integration。 Language: None。 Power: 45W。 Working temperature: - 10 ~ 60 ℃。 Reversing image: None。 Brake prompt function: None。 Steering wheel control function: None。 Bluetooth model: None。 Power amplifier chip: yd1028。 Radio frequency: 87.5-108mhz。 TF card slot: Yes.。 Remote control: card remote control。 USB interface and version: front panel USB2.0。 Reset button: None。 Keys: physical keys。 RCA terminal introduction: 2-channel audio output。 Front aux audio input: Yes。 Supported audio formats: MP3。 Supported video formats: None。 Supported picture formats: None。 Factory setting password: None。 Packing list:。 The host * 1。 The power cable * 1。 The remote control * 1。 Description * 1。 Detachable key *2。 Note:Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.。 。 。 。