1890年-2020年

Grebest Heating Gloves Motorcycle Riding Gear Gloves Electric Heating Winter Skiing Motorcycling Touch Screen Warm Full Finger Gloves Blue XL

Grebest Heating Gloves Motorcycle Riding Gear Gloves Electric Heating Winter Skiing Motorcycling Touch Screen Warm Full Finger Gloves - Blue XL: Electronics. Buy Grebest Heating Gloves Motorcycle Riding Gear Gloves Electric Heating Winter Skiing Motorcycling Touch Screen Warm Full Finger Gloves - Blue XL: Speaker Boxes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Professional motorcycle riding and skiing type electric heating gloves. 。 With protection shell, genuine leather protection, high-grade waterproof fabric. 。 Five-finger heating system, super soft insulation cotton. 。 Touch screen finger design, can operate the phone. 。 Surface light touch 3-gear temperature control, up to 65 degrees. 。 Specifications:。 Professional motorcycle riding and skiing type electric heating gloves.。 With protection shell, genuine leather protection, high-grade waterproof fabric.。 Five-finger heating system, super soft insulation cotton.。 Touch screen finger design, can operate the phone.。 Surface light touch 3-gear temperature control, up to 65 degrees.。 10 seconds fast heating, 3-6 hours of battery life.。 。 Type: Heating Gloves。 Gender: Unisex。 Material: Waterproof Coating, Genuine Leather, Polyamide, Cloth, Cotton。 Features: Electric Heating, Waterproof, Warm, Anti-slip, Comfortable。 Size Details:。 M: Middle Finger Length: 9cm/3.54", Width: 12.5cm/4.92", Full Length: 31cm/12.20", Suggest Palm Circumference: 26cm - 28cm/10.24" - 11.02" (Approx.)。 XL: Middle Finger Length: 9.5cm/3.74", Width: 13cm/5.12", Full Length: 33cm/12.99", Suggest Palm Circumference: 27cm - 29cm/10.63" - 11.42" (Approx.)。 。 Notes:。 Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.。 Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.。 。 Package Includes:。 1 Pair of Heating Gloves。 1 Set of Built-in Heating Film。 1 x 8.4V/1A Charger(US Plug)。 2 x 5600mAh Lithium Batteries。 。 。 。 。