1890年-2020年

Ventev TWS-400 Low Loss Braided/Foam coaxial cable 1 Foot

Ventev TWS-400 Low Loss Braided/Foam coaxial cable (1 Foot): Electronics. 7 Year Warranty on coaxial cable including Jacket, Dielectric, Shielding and Conductor 。 Manufactured to meet the specifications and standards defined by Times Microwave LMR cable 。 This is NOT generic Chinese Cable; TWS coax is manufactured in ISO 9000:2008 facilities, Certified TL 9000 and fully compliant to ROHS Directive 2011/65/EU 。 Ultra Low Loss Coaxial Cable - Impedance 50 Ohms Frequency Range DC ~ 11 GHz 。 PE Jacket and Dual Shielding allows installation against metal or conductive surfaces without risk of signal attenuation 。 TerraWave's TWS-400 series cable is designed for easy installation with maximum flexibility where curves, bends and twists rule out the use of standard hard-line transmission cables. The cable is constructed of a UV resistant polyethylene jacket providing maximum durability and protection from harsh elements and is designed for any application requiring high-quality, flexible cabling such as WLL, GPS, WLAN, WISP, WiMax, SCADA and mobile applications. TerraWave's cable is compatible with a wide variety of connectors and is ideal for any off-the-shelf or customized cable assembly. 。 。 。

Ventev TWS-400 Low Loss Braided//Foam coaxial cable 1 Foot