1890年-2020年

Buy Motorola Wireless Bluetooth Car Kit 98500: Car Speakerphones - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. So easy to use 。 Simply turn on the ignition and the BluetoothTM link 。 It will automatically be established with your phone. 。 Control panel offers a mute button for private conversations. 。 98500 Wireless Bluetooth Car kit This car kit combines hands-free convenience with sophisticated Bluetooth TM wireless technology. Adjust and control volume, as well as answer, end, mute or place calls - all directly from a highly stylized control panel that conveniently mounts to your dashboard. When on a call, your music will automatically mute until you are finished. (If this feature is supported by your vehicle's entertainment system) Other convenient features include voice activated dialing for up to 100 contacts and back lighting for easy viewing in dark conditions. This car kit also has the ability to communicate with other Bluetooth enabled devices inside the car, including wireless phones and portable MP3 players. Compatible With: Most mobile phones, iPhone, iPod, MP3 and more ; 。 。 。