1890年-2020年

Automatic Clamping Gravity Sensor Car Phone Mount Baseus Wireless Car Charger Mount

Buy Baseus Wireless Car Charger Mount, Automatic Clamping Gravity Sensor Car Phone Mount: Car Chargers - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 【 2 IN 1】: Wireless charger and phone mount are combined as one, power your device without the need for messy cables inside your vehicle. As you place your phone inside, the clamps automatically fit your phone with a secure grip. Smart touch button and LED indicator on both sides, fully automatic induction, one-hand operation. 。 Qi Wireless Charging: Intelligent Qi-certificated wireless fast charging, 10W Fast Charging Compatible with Galaxy S10/S10 /S9/S9 /S8 , 7.5W Compatible for iPhone Xs/Xs Max/XR/X/8/8P, 5W compatible for Huawei Mate 20 Pro, Google Pixel 3/ Pixel 3 XL, LG V30/G7, and All Qi-Enabled Devices 。 【ULTIMATE STABILITY】: You can securely install this phone holder on almost any vehicles air vents with a hassle-free mounting. The adjustable arm and 360° joint ball could help you find the most suitable angle for safe driving. You have endless possibilities. 。 QUALITY MATERIAL: Anti-scratch & anti-slip rubber material base padding for a secure and safe grip, allowing for a worry-free travel. Go over humps or a dirt trail and your phone will remain in place while charging. Built-in wireless charging chip-set. 。 【What You Will Get 】18 months warranty and life-long customer service, You can get 1x Qi Wireless Charger Car Mount, 1x Air Vent Clip, 1x USB Cable (length 1M/3.28FT), Warranty Card. 。