1890年-2020年

HiGoing 150W Cigarette Lighter Socket Adapter 12V/24V Power Output with 4.2A Dual USB Car Charger for Car Boat Marine Motorcycle Mobile

HiGoing 150W Cigarette Lighter Socket Adapter, 12V/24V Power Output with 4.2A Dual USB Car Charger for Car Boat Marine Motorcycle Mobile. Smart Ports -- 150W cigarette lighter socket enough for dash cam, GPS, seat heater, hand-held vacuum cleaner; 2-Port USB charging ports with 4.2A output enables you simultaneously chargers 2 devices at high speed 。 High Safety Standards -- Safety Charging design will prevents the your devices from over-heat, over-current, over-voltage, overload, under-voltage and short-circuit 。 Easy Installation -- “+” to positive pole, “-” to negative pole. Also, it can be wired on an on/off switch. Then you can turn it off to save energy 。 Waterproof and Heat Resistant -- IP66 waterproof grade, ideal for motorbike, boat and marine. Made of super Nylon materials, it can works well on temperature and low temperature environments ( - 4°F to 176°F) 。 Wide Application -- Suitable for almost all 12V-24V vehicles, boats and marine, such as Motorbike, truck, SUV, UTV, etc. 。 Product Feature。 Smart Ports -- 150W cigarette lighter socket enough for dash cam, GPS, seat heater, hand-held vacuum cleaner; 2-Port USB charging ports with 4.2A output enables you simultaneously chargers 2 devices at high speed. 。 Product Protection Standards。 Safety Charging design will prevents the your devices from over-heat, over-current, over-voltage, overload, under-voltage and short-circuit. 。 How to install。 “+” to positive pole, “-” to negative pole. Also, it can be wired on an on/off switch. Then you can turn it off to save energy. 。 Waterproof and Heat Resistant 。 IP66 waterproof grade, ideal for motorbike, boat and marine. Made of super Nylon materials, it can works well on temperature and low temperature environments ( - 4°F to 176°F). Wide Application -- Suitable for almost all 12V-24V vehicles, boats and marine, such as Motorbike, truck, SUV, UTV, etc.。 Package Include。 1 X  Cigarette Lighter Socket Adapter。 1 X Connection Cable and other accessories。 。 。 。

HiGoing 150W Cigarette Lighter Socket Adapter 12V//24V Power Output with 4.2A Dual USB Car Charger for Car Boat Marine Motorcycle Mobile