1890年-2020年

SlipGrip Car Holder for Apple iPhone XR Using Otterbox Symmetry Case HV. 1- No Mechanical or springs to adjust to fit your Phone 。 2- Adjustable 360 degrees for easy viewing of the Phone Screen. 。 3- Camera Hole & Access to All Ports. 。 4- Easy To Use, Just Slip The Phone & Slight Push; Phone Is Snuggly Held in Place. 。 5- To Remove the Phone, Just Push the Top Curved Tap while supporting the phone from the top back and remove it. 。 The HV carmount model isa Heavy Dutysturdy mount; itshows noshacking whiledriving. The Carmount iscompatible withany windshieldor flat smoothsurface whichallows for asuction cup tostick to. Thebracket is wellconstructedand designedfor strength andis perfectlydesigned to fityour devicesnuggly. Mountsare constructedform HighQuality ABSplastic. Photosare stock, butthe actualmount deliveredto you will bethe one youordered. Thenew HV Mounthas a 22mmball, whichallows forsmootharticulation ofthe holder. 。 。 。