1890年-2020年

Godefa Vacuum Car Mount Air Vent/Dashboard Car Mount Phone Holder Cradle for iPhone Xs Max R X 8 Plus 7 Plus 6S Samsung Galaxy S9 S8 Edge S7 S6 LG Sony and More

Buy Godefa Vacuum Car Mount, Air Vent/Dashboard Car Mount Phone Holder Cradle for iPhone Xs Max R X 8 Plus 7 Plus 6S Samsung Galaxy S9 S8 Edge S7 S6 LG Sony and More: Car Cradles & Mounts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Upgraded Version: The car mount features vacuum absorption, good air tightness of the silicone material, given it strong absorption capacity and hold the smartphone firmly. Thick and durable aircraft-grade aluminum alloy can last for years. 。 Easy to install and remove: Used in air vent or dashboard, put the phone on the car mount directly to install, press button for easy removal. 。 Notice: The car phone mount is suitable for completely flat, smooth phone or phone case, for textured, scratched surface, please stick adhesive plate (provided in package) on the backside of phone 。 Wide Range of Compatible Devices: Work with all kinds of different smartphones including iPhone Xs Max X 8 7 6S 6Plus SE 5, Samsung Galaxy S8 S7 S6, Note 8 7 6, HTC, Sony, LG G6, G5 and more 。 Warranty: Every car mount is made to last from high-quality materials, if you are unsatisfied with your purchase for any reason, just email us, it's that easy, all product is backed by a 30-day, 100% satisfaction money-back guarantee. 。 Car mount 。 。 。

Godefa Vacuum Car Mount Air Vent//Dashboard Car Mount Phone Holder Cradle for iPhone Xs Max R X 8 Plus 7 Plus 6S Samsung Galaxy S9 S8 Edge S7 S6 LG Sony and More