1890年-2020年

Xperia V & Xperia J Compatible with Sony Xperia T DURAGADGET Car Window Suction Mount with 360 Degree Rotating Phone Cradle

DURAGADGET Car Window Suction Mount with 360 Degree Rotating Phone Cradle - Compatible with Sony Xperia T, Xperia V & Xperia J. DURAGADGET Car Window Suction Mount with 360 Degree Rotating Phone Cradle - Compatible with Sony Xperia T, Xperia V & Xperia J. Complete 360° rotation allows you to find the perfect viewing angle for your mobile phone 。 Padded and cushioned side grip arm holds securely 。 Quick release button extends the adjustable arms automatically, ensuring you get the perfect fit 。 Shake-Free Design a top feature that makes this unit better than other cheaper holders 。 Super sticky suction surface securely supports selected mobile phones 。 Introducing 's anti-shock, multi-purpose, adjustable and foam padded mobile phone holder and car windscreen / window / dashboard / vent mount. Made from a tough, durable and high grade polymer with 360 degree rotation, this is a great accessory for your phone whilst driving!。This holder is purpose built to be tough whilst you are out and about, allowing you to use GPS to map out your route, monitor your speed, or even simply for having your phone close to hand in an emergency. Foam padding and adjustable arms help protect your phone in an anti-shock environment perfect for the most testing of routes. A sturdy screw mechanism attaches to the fully-rotatable and easy-to-use mount and can be adjusted to accomodate almost any angle. 。 。 。

Xperia V /& Xperia J Compatible with Sony Xperia T DURAGADGET Car Window Suction Mount with 360 Degree Rotating Phone Cradle