1890年-2020年

No Sticky adhesives and Leaves Behind no Residue Sticky Pad Roadster Mini Smartphone Dash Mount Removable and Reusable.

Buy Sticky Pad Roadster Mini Smartphone Dash Mount. No Sticky adhesives and Leaves Behind no Residue. Removable and Reusable.: Car Cradles & Mounts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Dashboard mount for auto dashboard 。 Hands-free navigation while driving 。 Washable, Removable, Reusable 。 Works with all models of phones including: iPhone 6, Samsung Galaxy, and all other smartphones 。 Easily cleans with water for renewable grip 。 A convenient solution to use your smartphone’s navigation system in hands-free mode, the Roadster MINI Smartphone Dash Mount promises a secure grip. It molds to the contours of most dashboards without using any kind of adhesives or magnets. Equipped with technology, it can hold your smartphone without the worry of sliding around. This reusable dashboard mount for cars washes clean with water for renewable grip. The Roadster Mini Dashboard Pad can also be used to keep keys, coins, parking stubs, or simply hold a pen, sunglasses, when not used for holding the phone. 。 。 。