1890年-2020年

Gravity Phone Holder Mpow Vent Mount Car Gravity Mount Compatible iPhone 11 Pro Max/XS/XR/X/8/7/6 Plus etc 3-Level Adjustable Air Vent Phone Holder

Buy Mpow Vent Mount, Gravity Phone Holder, 3-Level Adjustable Air Vent Phone Holder, Car Gravity Mount Compatible iPhone 11 Pro Max/XS/XR/X/8/7/6 Plus etc: Cell Phones & Accessories - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. How gravity car phone mount works user-friendly gravity linkage design enables the arm of Mpow car phone holder to lock or release automatically by the weight of your phone Hold your PHONE in the easiest way 。 The upgraded Air vent clip Silicone-covered Air vent clip With adjustable 3-level lever optimized the ways of installation The tightness of the clip can be readjusted depending on the width of air vent blades avoiding Damage or scratch The Air vent clip builds in manganese steel featuring a high hardness that can be used repeatedly Covered with high-temperature resistant PC material makes car phone mount more durable 。 Extensive Compatibility MPOW gravity air vents phone holder supports phones of size 4 7-6 8" compatible with most phones including iPhone 11 Pro Max XR XS X 8/7/6 Plus Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e / Note 9 / S9 / S9+ / S8 / S8+ / Note 8 S7 S6 S5 S4 LG Nexus Pixel Sony Nokia and More 。 For the better enjoyment due to the limitation of the car air vent the weight of the phone may cause the stand to tilt downwards please insert the base into the uppermost vent slot so the car phone holder will not tilt down 。 Case friendly during use of Mpow car phone mount The large-screen phone with the case is available 。 Note 1 This car mount may not fit Some retractile type arc-shaped or non-intensive Air vent 2 It is not recommended to use it with any phones under 4-inch like iPhone 4 or iphone Package Contents 1× gravity car mount 1×locking knob (attached on the car mount) 1×air vent clip 。 。 。

Gravity Phone Holder Mpow Vent Mount Car Gravity Mount Compatible iPhone 11 Pro Max//XS//XR//X//8//7//6 Plus etc 3-Level Adjustable Air Vent Phone Holder