1890年-2020年

3-Pack AWINNER Glass for Fitbit Versa,Screen Protector Ultra-Clear Tempered-Glass for Fitbit Versa Smartwatch

AWINNER Glass for Fitbit Versa,Screen Protector Ultra-Clear Tempered-Glass for Fitbit Versa Smartwatch (3-Pack). Specifically designed for Fitbit Versa Smartwatch 。 Automatic bonding:High quality antistatic adsorption film ,make the product bonding and separation simple,easy to operate. it will automatically bond the screen 。 High sensitivity:The glass is coated on the back with a strong silicon adhesive that makes installation easy and attaches the film firmly so as to not affect the touch screen's sensitivity 。 Ultra-high light transmittance: (transmittance of 98% or more) optical transmittance grade, ultra-low reflection, high Transparency 。 High Hardness:Glass material after high tempered steel processing,surface hardness up to 8-9 h,impact resistance is strong,not easy scratches 。 Glass for Fitbit Versa,Screen Protector Ultra-Clear Tempered-Glass for Fitbit Versa Smartwatch (3-Pack) 。 。 。