1890年-2020年

Lonve USB Wireless WiFi Receiver Adapter Network Card JPQ20 for Laptop Desktop

Lonve USB Wireless WiFi Receiver Adapter Network Card JPQ20 for Laptop, Desktop: Computers & Accessories. Lonve USB Wireless WiFi Receiver Adapter Network Card JPQ20 for Laptop, Desktop: Computers & Accessories. Easy operating and setup 。 Provides USB 2.25 Hi-speed interface 。 Work in 2.4GHz(2.412-2.484GHz) ISM frequency band64/128-bit WEP,WPA,WAP27 encryption 。 Provides two methods of Operation: infrastructure and Ad-Hoc 。 Packing Included:1xWiFi adapter,26x User Manual 。 This is an Wireless USB adapter. It provides wireless access for your USB-enble desktop or laptop PC. Its compact design allows you to take it wherever you go.This mini profile WLAN adapter with USB connector supporting USB 2.0 interface. This is a high integrated MAC/BBP and 2.4GHz RF/PA/LNA single chip. Support:IEEE 802.11g,IEEE 802.11b.It is designed to support standard base features in the area if security, quality of service and international regulation, giving end user the greatest performance anytime in any circumstance. The very small and compact WLAN adapter design is good for wireless connectivity when an external antenna needs.。Fetures:。Easy operating and setup。Provides USB 2.0 Hi-speed interface。Work in 2.4GHz(2.412-2.484GHz) ISM frequency band。64/128-bit WEP,WPA,WAP2 encryption and authentication。Transmitter Output power :14dBm +/-2dbm。Supports Win2000/XP/Win7。Provides two methods of Operation: infrastructure and Ad-Hoc.。Packing Included: 1x WiFi adapter, 1x User Manual 。 。 。