1890年-2020年

hudiemm0B Adjustable Power Adapter Adjustable Voltage 3V-12V 5A Charger Power Supply Adapter with Display Screen

hudiemm0B Adjustable Power Adapter, Adjustable Voltage 3V-12V 5A Charger Power Supply Adapter with Display ScreenUS Plug: Computers & Accessories. Buy hudiemm0B Adjustable Power Adapter, Adjustable Voltage 3V-12V 5A Charger Power Supply Adapter with Display ScreenUS Plug: USB Network Adapters - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ⚡ : Constructed from high quality material. 。 ⚡ : Can be used for DC motor speed control, light dimmer, and so on. 。 ⚡ : 90 day guarantee,if you aren't love your Product or any questions,please free to contact us,we are ready to help,we will provide a perfect solution. 。 ⚡ : converters and adapters for travel europe asia usa india ghana uk for hair straightener converter for israel converter for italy converter box for tv and digital converter box for tv and for analog tv hdmi input bundle with hdmi remote rca with antenna and antenna 2020 voltage converter for european outlets for hair dryer and flat iron to usa outlets for hair dryer type travel 110 to 220 travel adapter 。 ⚡ : adapter for european outlets to american usb type g for hair dryer high power france type f ireland italy power adapter europe to usa under 10 converter 220 to 110 adapters for europe 3 pk european plugs outlets electrical electric and uk to us maxcio to usa converter box for tv and antenna for analog tv for analog tv for smart tv with antenna for tv with antenna hd for tv hdmi input bundle step up voltage 。 Specifications:。 Adjustable AC DC power adapter.。 Constructed from high quality material.。 Stable performance and long service life.。 Can be used for DC motor speed control, light dimmer, and so on.。  。 Item Name: Adjustable Power Adapter。 Plug: US/EU Plug(Optional)。 Material: ABS。 Input: AC100-240V 50/60Hz。 Output: DC 3-12V 5A。 Cable Length: 1.5m/59.06" (Approx.)。  。 Notes:。 Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.。 Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.。  。 Package Includes:。 1 x Adjustable Power Adapter。 。