1890年-2020年

Color : Black Chenyouwen Camera Accessories Aluminum Alloy Heavy Duty Video Camera Tripod Action Fluid Drag Head with Sliding Plate for DSLR & SLR Cameras Black

Chenyouwen Camera Accessories Aluminum Alloy Heavy Duty Video Camera Tripod Action Fluid Drag Head with Sliding Plate for DSLR & SLR Cameras(Black) (Color : Black): Electronics. Buy Chenyouwen Camera Accessories Aluminum Alloy Heavy Duty Video Camera Tripod Action Fluid Drag Head with Sliding Plate for DSLR & SLR Cameras(Black) (Color : Black): Tripod Heads - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Digital Camera Accessories 。 Bracket Accessories 。 Tripod Heads 。 Multi-function Bracket 。 Good product for a variety of Camera Accessories 。 100% High quality and good performation。1. The quick plate comes with a dual convertible 1/4 inch and 3/8 inch mounting screw to be fit for video shooting.。2. Security locking knob: The special design of security locking can prevent the equipment from falling off accidentally.。3. Professional bubble level design: It can help keep the stable shooting to adapt to different environments.。4. Wearable and non-skid bar design: It can prevent the shooting from shaking to improve the stability.。5. Fluid Damping System assures smooth movement.。6. Working with camcorders and DSLR cameras with external accessories.。 。 。 。

Color : Black Chenyouwen Camera Accessories Aluminum Alloy Heavy Duty Video Camera Tripod Action Fluid Drag Head with Sliding Plate for DSLR /& SLR Cameras Black