1890年-2020年

Metal Ballhead 360° Pan 90° Tilt Tripod Mount RetiCAM Mini Ball Head BHA10 BHA10 Aluminum

: RetiCAM Mini Ball Head BHA10 - Metal Ballhead 360° Pan 90° Tilt Tripod Mount - BHA10, Aluminum : Electronics. Mini ball head to mount camera, camcorder or any device with a standard 1/4 。 Smooth 360-degree rotation and 90-degree tilt to expand the capabilities of your tripod or mono-pod; 。 Great for mounting small cameras, smartphone holders, LED lights, microphones, etc.; Not designed for DSLR or heavy equipment; 。 Strong metal construction yet light-weight and portable. 。 Height: 2 。 The BHA-10 mini ball head can add smooth 360-degree rotation and 90-degree tilt to your tripod for cameras, camcorders and smartphones. It is also great for mounting small accessories such as LED light, LCD monitor or microphone to your camera rig. With a strong metal construction, the mini ballhead is only 2" high and has a load capacity of 4 lb.。 The BHA-10 mini ball head has a standard 1/4-20 tripod screw on top, and a tripod screw hole at the bottom, making it universally compatible with the vast majority of consumer photographic equipment and tripods. It works perfectly with our Smartphone Tripod Mount (ASIN: B00P4VAHAI) to mount your iPhone or any smart phone to a camera rig, tabletop tripod or selfie stick. For a bigger and stronger mini ball head please check out our BHA20 model (ASIN: B00UZXBOKW).。 。 。 。

Metal Ballhead 360/° Pan 90/° Tilt Tripod Mount RetiCAM Mini Ball Head BHA10 BHA10 Aluminum