1890年-2020年

Andoer Z Flex Tilt Ball Head with Quick Shoe QR Plate Bracket,Aluminum Folding Z Shape Tripod Head Rail Camera Stabilizer with Spirit Level for Canon Nikon Sony Camcorder Tripod Guide Slide

: Andoer Z Flex Tilt Ball Head with Quick Shoe QR Plate Bracket, Aluminum Folding Z Shape Tripod Head Rail Camera Stabilizer with Spirit Level for Canon Nikon Sony Camcorder Tripod Guide Slide : Electronics. The important feature of the Z flex tilt head is able to fold freely.You can easily adjust the angle of the tilt head in the process of shooting. 。 Superior CNC Machined aluminum alloy, lightweight and portable. 。 Multi-angle folding function.More convenient and faster than general ballhead. 。 3kg large load bearing and ultra stable.Lightweight and flexible, shooting anytime. 。 More stable and more convenient than any other destop tripod. 。 Specifications:。 Brand: Andoer。 Model: Z Flex tilt head。 Material: CNC Machined Aluminum alloy。 Standard Load-bearing: 3kg / 6.6Lbs。 Mounting Options: 1/4 inch on top and 1/4 inch 3/8 inch on bottom。 Open Size: 9 * 9 * 9.5cm / 3.5 * 3.5 * 3.7in。 Folded Size: 9 * 9 * 2.15cm / 3.5 * 3.5 * 0.85in。 Item Weight: 382g / 13.5oz。 Package Size: 10 * 10 * 4.7cm / 3.9 * 3.9 * 1.9in。 Package Weight: 457g / 16.1oz。Package List:。 1 * Z Flex Tilt Head。 1 * Allen Wrench。Note:。 Camera, camera tripod and camera track slider are not included. 。 。 。