1890年-2020年

Color : Blue Orange MDYHMC AYSMG LED Flash Light Holder Sponge Steadicam Handheld Monopod with Gimbal for SLR Camera

: MDYHMC AYSMG LED Flash Light Holder Sponge Steadicam Handheld Monopod with Gimbal for SLR Camera(Orange) (Color : Blue) : Electronics. This is a very advanced camera tripod, very popular with photography lovers 。 Super practical, easy to carry, extremely easy to remove and install, use at home and in the wild 。 It provides good stabilization effects, can bring you the perfect photography experience, it is an artifact 。 Brand new, high quality, durable and trustworthy 。 LED Flash Light Holder Sponge Steadicam Handheld Monopod with Gimbal for SLR Camera(Orange) 。 It provides good stabilization effects, can bring you the perfect photography experience, it is an artifact。About the product。1. Lighweight and portable。2. Come with lanyard and D-shape buckle, easy to carry。3. 1/4 screw, perfect to use with tripod etc. any devices that come with 1/4 screw to meet your needs of shoot。4. The gimbal can be connected with SLR cameras, mobile phone (Notes: if you use it to connect with mobile phone, the phone clip is needed, but the phone clip is not included in the package.) 。 。 。