1890年-2020年

For Panasonic Lumix DC-GH5 Professional Black 72 Monopod/Unipod Quick Release

: Professional Black 72' Monopod/Unipod (Quick Release) For Panasonic Lumix DC-GH5 : Electronics. : Professional Black 72" Monopod/Unipod (Quick Release) For Panasonic Lumix DC-GH5 : Electronics. 4 Sections - Aluminum Legs 1.4" Diameter (Rubber Feet) 。 Legs Extend To 72 Inches And Retract to 23 Inches- Weight 1 Pound, 4.4 Ounces 。 Fully Padded Hand Grip, Wrist Stap 。 Includes Carry Case, 10 Year Warranty 。 Rapid Action Quick Lever Locks 。 A monopod allows a camera or camcorder to be held steadier, allowing the photographer to take sharp pictures at slower shutter speeds, and/or with longer focal length lenses. It also reduces camera shake and therefore will result in less movement allowing cleaner images. When used in combination with leaning against a large object, a bipod is formed; this can also eliminate horizontal motion. Monopods are usually made to fold or "telescope" quickly when not in use, allowing them to be transported and stored more easily. 。 。 。

For Panasonic Lumix DC-GH5 Professional Black 72 Monopod//Unipod Quick Release