U-Biner Monopod Caddy

: U-Biner Monopod Caddy : Electronics. Just snap your monopod in with camera attached, and walk away! 。 What is the ? is the one of a kind, ruggedly tough, simple to use Monopod Caddy designed to quickly and safely secure most monopods WITH their expensive camera rigs still attached! No more having to remove the camera or place your monopod on the ground or in a compromising position when you hear “Cut!” or need to go tweak a light. Just snap your rig into the and you’re free to walk away, knowing it will be safely held and ready to use upon your return. For the first time, monopod users have the confidence to walk away from their gear, yet leave it fully assembled and ready to rock when needed. With it’s high impact poly-carbonate frame and stainless steel hardware, the can handle any hard driving TV or movie set, fast-paced fashion show or chaotic news location. Designed by Hollywood professionals, the has been exhaustively tested on set for strength and ease of use with industry standard grip equipment from C-stands, Cardellini or Super Mafer clamps, to the ability to mount just about anywhere with a standard 5/8” stud plate. has so many options for professionals and prosumers in its usage. It can handily support monopods, boom poles, even shovels, brooms and anything else you can throw at it. It’s the best option to cradle your monopod and save tens of thousands in potential damaged goods. is ready to protect cameras right out of the box! Comes with , velcro strap and instructions. 。 。 。

U-Biner Monopod Caddy