1890年-2020年

Flip Case for iPhone Xs Max Luxury Leather Wallet Cover with Viewing Stand and Card Slots Bussiness Phone Case with Free Waterproof-Case: Electronics. Travel In Style: Why carry a wallet AND your phone? Our folio style cases hold your phone, ID’s, credit cards, and cash in a slim and stylish wallet that slips easily into your pocket for a professional appearance. 。 Soft Environmentally Certified Leather : We use only premium top-grain leather, soft but not fragile. We believe that the pursuit of excellence in the material can match with the excellent Phone. And we constantly strive for best craft to serve you who pursuit the excellence. 。 FULL PROTECTION FOR YOUR PHONE: Handcrafted from premium leather and the stitching is bold and reliable. Full Protection. Durable, shock resistance on corners and edges; Full access to all features (Cameras, Speaker, Ports and Buttons). Flip cover also protects your privacy when reading or editing your message. Your Phone will fall in love with this Flip Folio Wallet Stand up Credit Card Holder Leather Case. 。 Makes a Great Gift: This designer wallet case is a premium leather accessory that you’ll be proud to carry yourself or give to others. It’s the perfect executive, holiday, birthday or “anytime” present! 。 Please feel free to contact our customer service anytime if you feel unsatisfied or confused. 。 Premium Materials。This Phone wallet leather case is made from specially tanned and finished European leather, has its own veins and natural pores. 。This is why it touches soft from the outside. Every case you receive from is unique. With time and use, 's genuine leather case develops a natural patina.。Excellent Craft。As artisans of leather, we are committed to superior quality. 。Every stitch is done with exact precision and extreme attention to detail. 。We have produced cases that not only have that classic genuine leather feel, but also have a modern look and design.。 leather case is a lifestyle.Graceful, Luxurious & Fashionable Business style leather case for your Phone 。 。 。