1890年-2020年

MeterMall 1/4 Camera Screw Quick Release Camera Fixing Screw for Samsung Canon Nikon DSLR SLR Camera Tripod or Plate 5pcs Camera Accessories: Electronics. Buy MeterMall 1/4 Camera Screw Quick Release Camera Fixing Screw for Samsung Canon Nikon DSLR SLR Camera Tripod or Plate 5pcs Camera Accessories: Camera Mounts & Clamps - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Perfect for attaching most of quick release camero neck straps, wrist straps, sling. 。 Made of sturdy material, prevent scratches and help keep tight. Easy to use. 。 Lightweight with high strength. Precision made 1/4"standard, 1pc or 5pcs for you to choose. 。 Specification。 Product Name: Camero Screw。 Material: ABS。 Color: Black。 Net weight: 5pcs 25g (1pc 5g)。 Package weight: 28g。 Product size: 1.58*2.3cm。 Package size: 12*8cm。 Function: tripod screw, head screw for camera tripod quick release plate。 Packing list。 Screw(1pc or 5pcs is optional)。 Notice:。 All images and descriptions are for illustrative purposes only. Product specification, functions and appearance may vary by actual usage. The color deviation is subject to actual system configuration and slight dimension difference is allowed due to manual measurement. We recommend you could check with sales for exact offers if need.。 。 。 。

MeterMall 1//4 Camera Screw Quick Release Camera Fixing Screw for Samsung Canon Nikon DSLR SLR Camera Tripod or Plate 5pcs Camera Accessories