1890年-2020年

Qiilu Straight extension arm,Handheld Gimbal Straight Extension Arm Mount Accessories for DJI OSMO: Electronics. Buy Qiilu Straight extension arm, Handheld Gimbal Straight Extension Arm Mount Accessories for DJI OSMO: Camera Mounts & Clamps - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made of high grade material, which is durable, anti-corrosion and eco-friendly 。 Suitable for DJI OSMO handheld gimbal 。 Anodic oxidation process, wear-resisting, durable for long-term use 。 Four expansion card slots, and any slot can be connected to other accessories 。 Easy and convenient to install 。 Specifications:。 Material: Aluminum Alloy。 Color: Black。 Extension Arm Size: 8.8 * 2cm / 3.46 * 0.79inch。 Frame Mount: 4.6cm / 1.81inch。 Package Weight: 53g。 Application: Suitable for DJI OSMO handheld gimbal。 。 Package included:。 1 x straight extension arm。 1 x mounting screw。 。 。 。