1890年-2020年

: 7CM Car Windshield Suction Cup with Base Mount for Gopro Hero 7 6 5 4 Session SJCAM Eken h9 Xiaomi Yi 4K 2 Camera Accessory : Electronics. The item is a simple and practical car mount suction cup, which is made of durable hard plastic and soft rubber materials 。 Specially designed to attach for cameras on your car dashboard or windshield, for convenient to operate. 。 Compatible Action Camera Brand: SOOCOO,EKEN,Sjcam,GoPro etc. 。 1.The item is a simple and practical car mount suction cup, which is made of durable hard plastic and soft rubber materials。 。 2.Specially designed to attach for cameras on your car dashboard or windshield, for convenient to operate.。 。 3.Material: hard plastic and soft rubber.。 。 4.Max.load: 2kg.。 。 5.100% brand new and high quality car mount vacuum suction cup.。 。 6.Compatible for All Sports cameras.。 。 7.You can use the vacuum suction cup to install for GoPro cameras on your car dashboard or windshield for easy operation while your are driving.。 。 8.Durable structure, light weight and easy to use.。 。 Package Include。 。 1 x Suction Cup Mount 。 。 Compatible Action Camera Brand: SOOCOO,EKEN,Sjcam,GoPro。 。 Type: Suction。 。 Model Number: XTGP17。 。 Compatible Action Camera Brand: YI。 。 Material: ABS+Plastic。 。 Color: Black。 。 Diameter: 7CM。 。 Max load: 0.5kg。 。 Is_Customized: Yes。 。 Suit: Car/Windshield /boat /window etc。 。 。 。 。