1890年-2020年

Color : #1, Size : C DSLR Track Dolly Carbon Fiber Camera Tie Rod Rail Mounting Plate Holder 5D2 5D3 7D Camera Accessories Kit Black

DSLR Track Dolly Carbon Fiber Camera Tie Rod Rail Mounting Plate Holder 5D2 5D3 7D Camera Accessories Kit Black (Color : #1, Size : C): Electronics. Buy DSLR Track Dolly Carbon Fiber Camera Tie Rod Rail Mounting Plate Holder 5D2 5D3 7D Camera Accessories Kit Black (Color : #1, Size : C): Camera Mounts & Clamps - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 23.6'' Aluminum Alloy Slider: This camera slider is made of superior aviation aluminum aluminum alloy, CNC more solid and durable. 。 A Real Smoothie: Add 4 precision bearing on the rail system, make the movement more smooth and quietly, say NO to "noisy" and enjoy a real smooth video. 。 Multi-Angle Shooting: It can be used for vertical, horizontal and 45 degrees shooting; variable angles to meet the special needs of various occasions shooting. 。 Multiple Use: Multiple 1/4 inch and 3/8 inch screw holes on both ends and middle for multiple mounting options; It can be used on table top,tripod or light stand. 。 Portable: The product with packing is weight 1000g, coming with a scratch-resistant carrying bag and a cellphone holder, it is perfect to be packed for travelling anywhere. 。 ★Notes。1. [Size] Please allow measurement differences of 1-3cm/0.39-0.79in due to manual measurement.。2. [Color] Due to the difference in the computer monitor, the color of the product may be slightly different from the picture, please understand.。3. [Quality] If you have any questions, please feel free to contact us for further assistance. Our customer service will respond to your enquiry within 24 hours.。[Note: Items other than the products displayed on the image are for reference only and are not included]。 。 。 。