1890年-2020年

Simlug Camera Bracket Durable Quick Release QR L-Shaped Camera Bracket Vertical Grip for Sony A7M3/A7R3/A9 Blue

Simlug Camera Bracket Durable Quick Release QR L-Shaped Camera Bracket Vertical Grip for Sony A7M3/A7R3/A9(Blue): Electronics. ★39mm AS standard interface, compatible with Arca-Swiss quick release platform 。 ★Bottom 1/4 screw, other accessories can be installed, such as tripods, platforms, rails, etc 。 ★Aluminum body, comes with CNC precision machining and black anodicoxidation treatment, sturdy and durable 。 ★Quick release design, suitable for Sony A7M3/A7R3/A9 cameras.Integrated hollowed-out design, seamless bonding, no affect on the use of data cable and opening of battery bin 。 ★100% SATISFACTION GUARANTEE - We are confident in our products and stand behind them 100%. Just reach to us with any questions or concerns and we will be happy to help in less than 24 hours 。 Q: 【What Are You Worried About? 】。A: You are hesitating that other people are already using it, no matter what the reason is that you see this product. During this time, staying at home, I seem to be very bored, but with this Product, my life has hope. Only sell good quality goods, low prices will only bring inferior products, you may wish to try our Product。This QR L bracket is made of high quality material. It comes with precision machining, perfect match for your camera. A great choice for you.。 。 Features:。 1. Integrated hollowed-out design, seamless bonding, no affect on the use of data cable and opening of battery bin.。 2. Quick release design, suitable for Sony A7M3/A7R3/A9 cameras.。 3. 39mm AS standard interface, compatible with Arca-Swiss quick release platform.。 4. Bottom 1/4 screw, other accessories can be installed, such as tripods, platforms, rails, etc.。 5. Aluminum body, comes with CNC precision machining and black anodicoxidation treatment, sturdy and durable.。 。 Specifications:。 Condition: 100% Brand New。 Item Type: QR L Bracket。 Material: Aluminium Alloy。 Optional Color: Black, Red, Blue。 Hole: 1/4"-20。 Screw: 1/4"-20。 Fitness: For Sony A7M3/A7R3/A9 Cameras。 Size: Approx. 141 * 63 * 84mm / 5.6 * 2.5 * 3.3inch。 Weight: Approx. 185g。 。 Package List:。 1 * QR L Bracket。 1 * Spanner 。 Cameras are not included. 。 。 。 。

Simlug Camera Bracket Durable Quick Release QR L-Shaped Camera Bracket Vertical Grip for Sony A7M3//A7R3//A9 Blue