1890年-2020年

X-Mount X-E1 Fotodiox Pro Lens Mount Adapter for Fujifilm X-Pro1 Minolta MD/MC Lens to Fujifilm X Camera Body

: Fotodiox Pro Lens Mount Adapter, Minolta MD/MC Lens to Fujifilm X (X-Mount) Camera Body, for Fujifilm X-Pro1, X-E1 : Electronics. Premium Grade Fotodiox "Pro" Adapter 。 Smooth surface for effortless mount 。 Infinity Focus Allowed 。 Anodized Aluminum Construction 。 24 Month Manufacturer Warranty 。 The Minolta MD/MC to Fujifilm X Lens adapter allows you to place your favorite Minolta MD/MC lens on your Fujifilm X body. This adapter gives you the ability to use your irreplaceable prime lens and saves you the cost of purchasing new lenses. The adapters are precision made to insure the perfect fit. The lens will fit physically, but the automatic diaphragm, auto-focusing, and other functions will not operate correctly while using this adapter. In this case, "stop-down mode" will need to be used when metering, since the lens does not have the ability to have its aperture controlled by the camera body. You can shoot in manual or aperture priority mode. Infinity focusing is guaranteed. Compatible Cameras (including but not limited to): Fuji X-Pro1, X-E1, X-M1, X-A1, X-E2, X-T1 Please note, the product pictured may have slight differences in appearance from the actual product such as color, font style, and/or other cosmetic changes due to improvements in design. 。 。 。

X-Mount X-E1 Fotodiox Pro Lens Mount Adapter for Fujifilm X-Pro1 Minolta MD//MC Lens to Fujifilm X Camera Body