1890年-2020年

3rd Generation Remote Control Luminous Anti-lost Silicone Case for Fire TV Stick 4K Fire TV Cube Fire TV

Remote Control Luminous Anti-lost Silicone Case for Fire TV Stick 4K Fire TV Cube Fire TV (3rd Generation): Electronics. Buy Remote Control Luminous Anti-lost Silicone Case for Fire TV Stick 4K Fire TV Cube Fire TV (3rd Generation): Remote Controls - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Fully Fit: The Case allows easy access to all ports, buttons and features. 。 Compatible: Only available on Fire TV Stick 4K / Fire TV (3rd generation) / Fire TV Cube remote control silicone case. 。 Material: The protective cover is durable. Soft silicone adds traction and drop protection. 。 Grid Anti-slip Design: Put the case on the table, it will not fall off easily. With plaid pattern, it has a more stable grip and a stronger anti-slip property. 。 Protection: The protective cover prevents children from falling. It is lightweight and offers maximum protection. It is non-slip, dust-proof, shockproof and washable. 。 Specification:。Name: Silicone Case。Applicable models: for Fire tv stick 5.9inch。Color: black / blue / red / purple / luminous green / luminous blue。Type: silicone。Packing List:。Silicone Case * 1。 。 。 。